top of page

YRITYKSILLE

YRITYKSILLE

Tarjoamme nykyaikaisia energiaratkaisuja. Toteutamme yrityksesi energiaremontit suunnittelusta asennukseen ja aina kunnossapitoon saakka kokonaispalveluna. Emme ole sidottuja tiettyyn laitetoimittajaan tai laitteistotyyppiin, vaan tarjoamme aina kohteeseenne parhaiten soveltuvat ratkaisut.

KIINTEISTÖLÄMPÖPUMPUT

Toimintavarmuus ja energiatehokkuus ovat avainsanoja lämmitysjärjestelmästä puhuttaessa. Toimi- ja tuotantotilojen lämmitys sekä viilennys ovat ensiarvoisen tärkeitä työmukavuuden ja asiakasviihtyvyyden kannalta. Tarpeisiin pystytään nykypäivänä usein parhaiten vastaamaan lämpöpumppulaitteistolla.

Tarjoamme suunnittelun, asennuksen, sekä laitteistojen huollot.

ENERGIASUUNNITTELU

Lämmitys-, viilennys-, ilmanvaihto-, paineilma-, moottori- ja valaistusjärjestelmät muodostavat usein suurimman osan kiinteistön energiankulutuksesta. Energiankäytön suunnittelu ja laitteiden synergia on ensiarvoisen tärkeää energiatehokkuuden saavuttamiseksi.

AURINKOSÄHKÖJÄRJESTELMÄT

Toimitamme avaimet käteen -pakettina aurinkosähköjärjestelmät kohteeseen kuin kohteeseen.

ENERGIATODISTUKSET JA AVUSTUKSET

Suuri osa yritysten energiaremonteista on avustuskelpoisia.  Teemme tuen saamista varten tarvittavat projektisuunnitelmat, sekä päästölaskennat. Meiltä saat myös energiatodistukset kaikentyyppisiin rakennuksiin. 

ME KEKSIMME SOPIVAN RATKAISUN

Keskustelemme mielellämme projektistanne. Ota yhteyttä, niin päästään asiassa liikkeelle!

Puusepänkaarre 15, 06150 Porvoo

bottom of page